Joka LA vapaa pysäköinti!

Palvelut

Kierrätys kunniaan!

Varaamalla myyntijakson Cetorilta edistät kestävää kulutusta ja kierrätystä. Voit tienata myymällä käyttämättä jääneet tavarasi ja samalla tehdä tehosiivouksen kaappeihisi - kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Voit myös lahjoittaa myymättä jääneet tavarasi Cetorille.

Vaatehuolto pidentää vaatteen käyttöikää

Cetori tarjoaa vaatehuollon tuotteet asiakkaille käyttöönsä ilmaiseksi. Tuotteet ohjeineen löydät kassan edestä.

Cetorilla et voi hävitä


Cetori hyvittää erotuksen Cetorin lahjakortilla, jos jäät myyntijaksosi päätyttyä tappiolle varausmaksun jälkeen 6 päivän myyntijaksoilla. Lue ehdot sopimusehdoista.

Suomalaista käsityötä

Cetori myy myös aivan ihania käsityötuotteita, kuten korvakoruja ja trendikkäitä kynttilöitä. Tervetuloa tutustumaan!

Myynnin edistäminen

Cetori markkinoi sosiaalisessa mediassa aktiivisesti asiakkaiden tuotteita edistääkseen myyntiä. Vaikka juuri sinun tuotteesi ei näkyisi somessa, julkaisut tuovat kuitenkin liikennettä myymälään, jolloin myös sinun myyntipöytäsi tulee nähdyksi.

Hädän hetkellä

Cetorilla on asiakkaille ilmainen WC. Muilta WC-maksu on 1€. Cetorilla on myynnissä myös virvokkeita sekä tuoretta kahvia.

Helpotusta kantamiseen

Kun tuot tai viet painavia myyntitavaroitasi, voit pysäköidä autosi lastauksen ajaksi 15 minuutiksi sisäpihalle myymälän sisäänkäynnin eteen merkityille paikoille (2 paikkaa). Otathan huomioon muut autoilijat ja noudatat pysäköntiaikaa. Emme vastaa pysäköintivirhemaksuista.

Esteetön sisäänkäynti

Cetorille jokainen pääsee helposti oli kyseessä sitten pyörätuoli tai lasten rattaat.

Nouda samalla reissulla postipaketit

Cetorin tiloissa on Budbee pakettiautomaatti.