Sopimusehdot

06.12.2022

S o p i m u s e h d o t & o h j e e t

Cetori on moderni ja huoliteltu kirppis, ja haluamme tarjota asiakkaillemme hyviä kirppislöytöjä ja myyjille huikeita myyntivoittoja. Pidäthän myyjänä nyrkkisääntönä ehjät ja puhtaat tuotteet <3

 
Myyntijakson varaaminen
Myyntijakson voit varata netissä kirpparikalle.net, puhelimitse tai myymälässä. Myyntijakson varaus on sitova - Cetori ei palauta varausmaksua varatusta myyntijaksosta. Säilytä aina kuitti myymälässä maksetusta varausmaksusta myyntijaksosi loppuun saakka (vinkki! Ota siitä kuva puhelimella, niin pysyy tallessa). Henkilöllisyystodistus on esitettävä pyydettäessä.


Voit tuoda Cetorille myyntiin:
• Seosonginmukaisia ja ajankohtaisia tuotteita
• Ehjiä ja puhtaita tuotteita, kuten aikuisten ja lasten vaatteita ja asusteita, kenkiä, kodin pientavaraa ja käyttötuotteita tai vaikkapa viherkasveja.
• Käyttämätöntä kosmetiikkaa, joka ei ole pilaantunut.

 
Ethän tuo Cetorille myyntiin:
• Rikkinäistä ja likaista tavaraa. Jos tuotteessasi on reikä, voit paikata sen kotona ja tuoda sitten myyntiin tai tahran voit puhdistaa ennen myyntiä.
• Käytettyä kosmetiikkaa tai hygieniatuotteita. Jos kuitenkin kyseessä on kosmetiikkatuote ja olet vain testannut sitä hiljattain, voit tuoda sen myyntiin.
• Vanhaa elektroniikkaa tai aikansa eläneitä tuotteita, kuten VHS-levyjä tai kasetteja
• Tuotekopioita
• K18-tuotteita, teräaseita
• Elintarvikkeita tai lääkkeitä
• Alusvaatteita, urheilurintaliivit ovat kuitenkin ok.
• Varastettua tavaraa
• Myyntipöydälle mahtumatonta tavaraa
• Pelkkää uutta tavaraa. Cetori on käytetyn tavaran myymälä ja siitä syystä et voi täyttää myyntipöytääsi pelkällä uudella tavaralla. Muutamat yksittäiset uudet tuotteet ovat kuitenkin erittäin ok.
Cetori pidättää oikeuden poistaa myynnistä myyntiin kelpaamattomat tuotteet ilman erillistä ilmoitusta, myynnistä poistetut tuotteet löytyvät löytötavararekistä. Kysy henkilökunnalta rohkeasti, mikäli et ole varma tuotteen sopivuudesta myyntiin!

 
Cetorilla et voi hävitä - hyvitämme Cetorin lahjakortilla erotuksen, mikäli jäät tappiolle myyntijaksosi päätteeksi myyntijakson hinnan jälkeen. Hyvityksen antaminen edellyttää, että kaikki myyntituotteesi täyttävät Cetorilla sallitun myyntitavaran ehdot ja tuot myyntiin vähintään 50 tuotetta. Lahjakortin voi käyttää tuotteiden ostamiseen tai myyntipaikan varaamiseen ja se on voimassa 12 kuukautta. Huom! Etu ei koske vitriini-myyntijaksoa eikä yli 6 päivän myyntijaksoja ja se on voimassa, kun käytät myyntijaksosi kokonaisuudessaan.

 
Hinnoittelu
• Hinnoittelussa saa käyttää vain Cetorin omia hintatarroja eikä niitä saa kopioida. Suosittelemme käyttämään meiltä ostettavia kiinnikesettiä tai hakaneuloja - hintatarra irtoaa helposti tekstiilistä ja nuppineulakiinnitys hankaloittaa sovittamista. Voit hinnoitella tuotteesi valmiiksi Kirppari-Kallessa ja tulla tulostamaan ne myymälään tai kirjoittaa käsin suoraan hintatarraan, jotka tulostetaan myös myymälässä.
• Merkitse tuotteen nimi tuntomerkkeineen ja hinta selkeästi, sillä emme myy epäselvästi merkittyjä tuotteita. Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, kirjoita uusi hintatarra, sillä epäselvyyksien välttämiseksi emme voi myydä tuotteita, joiden hinta on korjattu jälkeenpäin. Ethän myöskään jätä tuotetta kokonaan nimeämättä.
• Hintatarra-arkit ovat asiakaskohtaisia - voit käyttää ylijääneitä hinnoittelutarroja seuraavalla myyntijaksollasi. Mikäli pöytänumero on eri, voit korjata sen käsin.

 
Tilitys
• Tilitykset tehdään ainoastaan tilille. Tilitys tapahtuu 5 pankkipäivän sisällä myyntijaksosi päättymisestä eikä sitä tarvitse erikseen pyytää. Muista ilmoittaa tilinumerosi Kirppari-Kalleen. Asiakas on aina vastuussa tilinumeron oikeudellisuudesta. Cetori ei vastaa asiakkaan virheestä johtuvasta tilityksestä väärälle tilinumerolle.
• Joskus myyntijakson päätyttyä tuotteitasi voi jäädä huomaamatta pyörimään kirpputorille. Jos niitä myydään, on sinun vastuullasi pyytää jälkitilitys tuotteista. Yli 30 päivää vanhat tilittämättömät tuotot siirtyvät Cetori Second Hand Oy:lle. Cetori säilyttää löytötavaroita niille merkityllä paikalla 7 päivää, jonka jälkeen noutamattomat tuotteet siirtyvät Cetorin omistukseen. Jos jotain on kadonnut, niin täytä kassalla kadonneen tuotteen lomake, jotta osaamme ottaa sinuun yhteyttä mikäli tuote löytyy.


Täyspalvelu-myyntijakson ohjeet & ehdot HUOM! EI LASTEN VAATTEILLE TAI VINTAGELLE (voimassaoleva hinta + 50% provisio)
• Ota rennosti - myyntijaksoon sisältyy tuotteiden hinnoittelu, esillepano ja pöydän siistiminen, täyttö ja tyhjennys, tarvittaessa tilaa vitriinistä sekä kaikki tarvikkeet. Teemme myös aktiivista somemarkkinointia, joten myytisi voi saada boostia sitä kautta. 6 päivän myyntijaksolle voit tuoda max 2,5 isoa kestokassillista tavaraa, kahdelle viikolle max 4 isoa kestokassia (Ikean isompi malli). 

Emme hinnoittele myyntiin seuraavia tuotteita: cm-kokoiset vaatteet, yli 10 vuotta vanhat vaatteet ja tavarat (mukaanlukien vintage), sesongin ulkopuolinen tavara (esim. kesämekot talvella), ryppyiset ja eläintenkarvaiset vaatteet, likaiset tai rikkinäiset tuotteet, krääsä (esim. pääsiäismunien lelut tai muut tuotteet, joiden myyntiarvo on alle 0,5€). Edellämainitut tuotteet tulee noutaa aina takaisin kierrätysmaksun uhalla, vaikka lahjoittaisit muut myymättä jääneet tuotteet, joten ethän kanna niitä turhaan meille.

• Varatessasi Täyspalvelu-myyntijakson, annat Cetorille oikeudet määritellä tuotteidesi hinnat. Cetorilla on vuosien kokemus kirppistelystä ja ymmärrys tuotteiden materiaalien, kysyvyyden ja brändien merkityksestä hinnoittelussa. Mikäli haluat vaikuttaa tuotteidesi myyntihintoihin, suosittelemme varaamaan Perus-myyntijakson. Hinnoittelemme tuotteet käsin.
• Cetorilla on oikeus myydä tuotteesi kohtuullisesti alennetulla hinnalla myyntijakson viimeisillä päivillä myynnin edistämiseksi.
• Myytävät tuotteet tulee tuoda viikattuina Cetorille 7-3 kokonaista aukiolopäivää ennen myyntijakson alkamista Cetorin aukioloaikojen puitteissa. Kirjoita jokaiseen kassiin nimesi ja pöytänumerosi. Mikäli tuot tuotteesi myöhässä, ymmärrät, että Cetori ei välttämättä ehdi hinnoitella kaikkia tuotteitasi myyntiin. Aloitamme täyspalveluiden vaihdot 1-2 tuntia ennen sulkemista myyntijakson alkamispäivää edeltävänä aukiolopäivänä.
• Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa Cetorilta viimeistään kolme (3) aukiolopäivää myyntijakson päättymisen jälkeen aukioloaikojen puitteissa. Ylimääräisistä säilytyspäivistä veloitamme 2€/alkava päivä. Noutamatta jätetyt tuotteet siirtyvät Cetorin omistukseen 7 päivän jälkeen myyntijakson päättymisestä.

 
Perus, rekki ja vitriini myyntijakson ohjeet & ehdot (voimassaoleva hinta + 10% provisio)
• Perus-myyntijaksoon sisältyy rekillinen myyntipöytä, siivous 1 krt/pv, henkarit, korit pientavaralle, 2 hintatarra-arkkia ja hälyttimet. Teemme myös aktiivista somemarkkinointia, joten myyntisi saattaa saada extraboostia. Lisämaksusta voit ostaa tarra-arkkeja (0,50€/arkki) ja kiinnikesettejä 3€.
• Vitriini-myyntijaksoon sisältyy hintatarrat, hälyttimet ja vitriinipaikka (30x40cm) kassojen läheisyydessä valvonnan alla, johon mahtuu esimerkiksi muutama keramiikkatuote.
• Myytävät tuotteet voi tuoda Cetorille myyntijaksoa edeltävänä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana tai myyntijaksosi ensimmäisen päivän aamuna myymälän auetessa.
• Myyntipöydän tulee olla tyhjennetty myyntijakson viimeisenä päivänä viimeistään tuntia ennen myymälän sulkeutumista. Cetori veloittaa tyhjennysmaksun 20€, mikäli pöytä ei ole tyhjä määräaikaan mennessä. Tarkistathan löytötavararekin myyntijakson päätteeksi.
• Ilmoita aina kassalle, kun tuot/viet myyntitavaroitasi

 
Yleiset ehdot & ohjeet
• Pidäthän ajankohtaiset tietosi Kirppari-Kallessa (puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilinumero). Kirppari-Kallesta näet paljon myyntijaksoosi liittyvää hyödyllistä tietoa, kuten myyntipäivät ja saldon.
• Myyntipäiviä ovat liikkeen aukiolopäivät. Kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksosi pituutta. Mikäli joudumme olemaan suljettuna yllättävistä syistä johtuen alle puolikkaan päivän, Cetori ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä myyntiaikaa.
• Myymälässämme on tallentava kameravalvonta, hälytysjärjestelmät sekä valppaat myyjät.
• Cetori Second Hand Oy ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista tai tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille.
• Varaamalla myyntijakson annat Cetorille oikeudet julkaista tuotteidesi kuvia yrityksen sosiaalisessa mediassa myynnin edistämiseksi. Cetori saa myös sijoittaa tuotteita uudelleen, esimerkiksi nostaa tuotteita esille tärppirekkiin tai hyllyyn.
• Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
• Voit halutessasi lahjoittaa myymättä jääneet myyntikelpoiset tuotteesi Cetorille, jos et halua kantaa niitä takaisin kotiisi. Etsimme niille sopivimman paikan - saatamme esimerkiksi uudelleenhinnoitella niitä myyntiin Cetorin toiminnan kehittämiseksi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Isosta määrästä lahjoitettua myyntikelvotonta ja myyntiehtojen vastaista tavaraa voimme vaatia kierrätysmaksun asiakkaalta, mutta otamme tästä erikseen yhteyttä.
• Haluamme helpottaa kantamisen taakkaa - Cetorin liiketilojen sisäänkäynnin eteen MERKITYLLE PAIKALLE saat pysäköidä autosi 15 minuutiksi (2 paikkaa), kun tuot/viet myyntitavaroitasi. Etsithän pidemmälle vierailulle pysyvämmän parkkipaikan. Cetori ei vastaa mahdollisista pysäköintivirhemaksuista. Joka lauantai vapaa pysäköinti koko alueella.


Varaamalla myyntijakson myyjä sitoutuu noudattamaan Cetori Second Hand Oy:n sopimusehtoja. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.